Coach Somar Kaoumi

"Iets lijkt altijd onmogelijk totdat het gedaan is"

Ik ben een optimistische en motiverende coach, ik wil graag mijn positieve vibes met jou delen! Samen met jou gaan we het beste uit jezelf halen. Het lijkt altijd onmogelijk totdat het gedaan is. Om iets gedaan te krijgen heb je lef nodig en door dit te tonen, kun je boven jezelf uitstijgen! Ik kan niet wachten om jou te leren kennen zodat jouw dromen werkelijk worden.

Een coach met een eerlijk karakter

Somar, 23 jaar, Hengelo, coach bij Impacter sinds 2022

Vorige jaar heb ik de opleiding Sociaal Cultureel Werker afgerond en als onderdeel van mijn opleiding heb ik stagegelopen bij ZorgSaam Twenterand. Hier heb ik een baan aangeboden gekregen en ben ik jongerenwerker binnen de stichting. Sinds dit jaar kan ik met trots zeggen dat ik nu ook Impacter coach ben in de gemeente Twenterand. Ik ben een positief mens met een eerlijk karakter. Ik maak graag een praatje met iedereen en stilzitten vind ik moeilijk!

 

Wat voor coach ben je?

Ik ben positief ingesteld en bekijk het leven van de zonnige kant! Ik geloof dat met hard werken dromen werkelijkheid worden en proberen is lef tonen! Ik ben behulpzaam, sociaal, open en eerlijk. Door mijn werk als jongerenwerker ben ik gemakkelijk bereikbaar. Ik wil je helpen om jezelf te ontdekken, talenten te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Bel of stuur mij gerust een appje, dan gaan we samen impact maken in de gemeente Twenterand!

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Laureen

"Sta op en creëer je eigen kansen!"

Als coach help ik jou met het voortbouwen van jouw sterktes. Dit doe ik door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de belemmeringen. Ik ben een coach die dus in oplossingen denkt. Ik heb een ondersteunende rol binnen dit project. Samen met jou kijken we naar jouw passie/ambitie zodat we dit kunnen omzetten in realiteit. Dit zal ik vooral doen door goed te luisteren naar wat jij graag wil. Jij bepaalt je eigen weg. Dus sta op en pak die kans!

Kom in contact

Onze coach staat voor je klaar om je op weg te helpen.