Samen impact maken!

Bij ImpacterLAB zet je samen met andere jongeren met dezelfde interesses projecten en activiteiten op in de gemeente Twenterand. Vind jij de wereld om jou heen belangrijk? Dan is Worldlab wat voor jou! Wil je jouw sportskills inzetten? Dat kan in het Sportlab! Of kies Stylinglab, Talentlab, Locallab of het Openminded-lab (voor als je het nog niet weet of stiekem alles leuk vindt). Maar wanneer je een goed idee hebt voor een ander thema, dan mag dat ook!

In welk LAB ga jij aan de slag?

ImpacterLAB duurt 8 weken, waarin deelnemers tussen de 14 en 27 jaar onderdeel zijn van een van de LABs. Ze worden ingedeeld bij een thema dat past bij hun interesses en passies. Van daaruit gaan ze brainstormen over een project en deze ontwikkelen, lanceren en uitvoeren! Om het beste uit elk project te halen, worden de LABs opgesplitst in kleinere subgroepen. Aan het einde kijken we hoe een project duurzaam kan worden ingezet, zodat het blijft bestaan in de gemeente Twenterand!

Worldlab: Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor de wereld om jou heen? Voor mens, dier en/of de natuur? En wil je echt iets voor de wereld betekenen? Dan is het Worldlab echt iets voor jou! Schrijf je in, ontmoet mensen en zet je samen in voor de wereld!

Stylinglab: Beschik jij over creatieve oplossingen voor bijvoorbeeld Fashion en Beauty maar ook hergebruik van materialen en steek je graag je handen uit je mouwen, dan is het Stylinglab echt iets voor jou!

Talentlab: Heb jij een talent waar je graag iets mee wil doen en impact mee wil maken? Bundel je talent en ontwikkel je talenten samen! Impact maak je niet alleen maar impact maak je samen!

Locallab: Mis jij bepaalde dingen in de gemeente Twenterand en heb je innovatieve idee├źn? Laat je stem horen in de Locallab!

Sportlab: Heb jij skills of liefde voor sport en wil je deze graag overbrengen op anderen? Schrijf je in voor het Sportlab en zet samen met anderen die ook de skills en liefde voor sport hebben een project of activiteit op!

Openminded-lab: Weet je nog niet hoe je impact wil maken? Of vind je stiekem alles leuk? Kies dan het Openminded-lab, daar staan alle opties nog open!

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.