Onze coaches zetten zich altijd 100% in voor jou!

Onze coaches helpen je graag verder. Heb je ambities of een bepaalde droom maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Wil je je graag inzetten voor een ander of voor het milieu maar geen idee hoe? Of vind je het lastig om keuzes te maken en heb je echt geen idee wat jouw stip op de horizon is? We vinden altijd wel een manier om je verder op weg te helpen. Neem contact met ons op en dan drinken we een kop koffie!

Coach Laureen Velnaar

"Sta op en creëer je eigen kansen!"

Als coach help ik jou met het voortbouwen van jouw sterktes. Dit doe ik door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de belemmeringen. Ik ben een coach die dus in oplossingen denkt. Ik heb een ondersteunende rol binnen dit project. Samen met jou kijken we naar jouw passie/ambitie zodat we dit kunnen omzetten in realiteit. Dit zal ik vooral doen door goed te luisteren naar wat jij graag wil. Jij bepaalt je eigen weg. Dus sta op en pak die kans!

Coach Somar Kaoumi

"Iets lijkt altijd onmogelijk totdat het gedaan is"

Ik ben een optimistische en motiverende coach, ik wil graag mijn positieve vibes met jou delen! Samen met jou gaan we het beste uit jezelf halen. Het lijkt altijd onmogelijk totdat het gedaan is. Om iets gedaan te krijgen heb je lef nodig en door dit te tonen, kun je boven jezelf uitstijgen! Ik kan niet wachten om jou te leren kennen zodat jouw dromen werkelijk worden.

Kom in contact

Onze coach staat voor je klaar om je op weg te helpen.