We gaan op zoek naar de juiste combi

Zelfontplooiing en gelijkwaardigheid staan centraal bij Impacter: we willen samen met jongeren in de leeftijd van 14 tot en met 27 jaar hun passies en talenten ontdekken. Vervolgens gaan we met ze op zoek naar een organisatie die perfect bij hen aansluit, een plek waar ze kunnen groeien. Organisaties krijgen niet zomaar een nieuwe vrijwilliger, maar jongeren die intrinsiek gemotiveerd zijn. Onze coaches zijn bij het gehele proces betrokken, dus ook na plaatsing bieden zij ondersteuning. Er zijn geen kosten verbonden aan een Impacter-traject.

Zijn wij een match?

Klinkt allemaal leuk en aardig, maar hoe gaat het dan in zijn werk? Allereerst gaan we met de jongere in kwestie in gesprek waar hij/zij tegenaan loopt en wat zijn/haar uitdagingen of ambities zijn. Dit kan gaan om iemand die vastloopt in zijn studie, zich graag bezig wil houden met het milieu of de samenleving of creatieve ambities heeft maar niet goed weet waar te beginnen. Met een verkennend gesprek proberen wij te achterhalen of wij iets voor de jongeren kunnen betekenen en wie van de coaches daar dan het beste bij past. Met een vrijblijvend gesprek proberen we uit te vinden of we bij elkaar passen en wellicht helpt alleen het verkennende gesprek de jongere al op weg.

Samen maatschappelijk draagvlak creëren?

Enthousiast geworden? Wil jij jongeren ook een plek (op maat) geven en gelijktijdig jouw naamsbekendheid en maatschappelijk draagvlak vergroten? Dan zijn wij een goede match! Aarzel niet en neem contact met ons op.

Wil je jongeren een plek in jouw organisatie geven?

Neem contact op