Onze werkwijze

Die verschilt per Impacter. Wij stemmen de route af op jouw behoefte en een tempo wat voor jou werkt. De eerste stap is altijd even kennismaken. We verkennen samen jouw doel of de vraag waarmee je binnenkomt. Vervolgens ga je samen met je coach op zoek naar een plek of geschikt project om aan de slag te gaan met dit doel. Wanneer je gematcht bent met een geschikt project, of organisatie, ga je zelfstandig verder. Jouw coach is dan nog beschikbaar voor vragen en om te bespreken hoe het gaat. Naast één op één coaching kun je ook bij ons aan de slag in groepsvorm in het ImpacterLab. Het LAB werkt met dezelfde visie als de individuele route van Impacter, maar dan vanuit de groep en meer gericht op het zelf opzetten van een maatschappelijk project.

Aan de slag: zet jouw stip op de horizon!

Heb je ambities of een bepaalde droom, maar geen idee waar je moet beginnen? Wil je je graag inzetten voor een ander of voor het milieu maar weet je niet hoe je dit aanpakt? Of vind je het lastig om keuzes te maken en zoek je juist iemand die mee wil denken over wat het nu eigenlijk is waar jij blij van wordt? Laureen helpt je graag op weg!

Een ambitie

Hoe cool is het als je precies weet wat je wilt gaan doen?! Of misschien weet je het nog niet helemaal, maar heb je wel een idee. Bij Impacter ga jij aan de slag met jouw droom onder begeleiding van Laureen. Wil je werkervaring op doen? Check. Is het voor jouw droom belangrijk om een breed netwerk op te bouwen? Check! Wil je vloeiend Chinees leren spreken? Check! Oké, onder voorbehoud dan. Maar in principe is alles mogelijk. Wij doen er alles aan om jou te helpen jouw droom te bereiken. Graag zelfs!

Je inzetten voor een ander

Wat cool dat jij je in wilt zetten voor een ander! Misschien weet je al hoe, misschien nog niet: geen probleem. Er zijn zoveel manieren – groot en klein – om iets voor een ander te doen. Zo kun je taallessen gaan geven, onze mooie gemeente een stukje schoner maken of een rondje lopen met labrador Job uit het asiel. Wil je hulp bij het realiseren van jouw fantastische idee? Of wil je samen kijken wat er allemaal mogelijk is in Twenterand? Let us know!

Talenten ontdekken

Keuzes, keuzes, keuzes! Hoe lastig is het om een keuze te maken, als je géén idee hebt wat je wilt doen? Dat is frustrerend en vervelend. Snappen wij! En daarom gaan wij graag met jou in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Misschien wil je weten hoe het is om als vormgever te werken, maar ben je ook benieuwd of jurist iets voor je is. Of gymdocent, timmerman, webbouwer of heel iets anders. Bij Impacter krijg je de kans om al jouw vraagtekens weg te nemen. Zo kun je meelopen met een specialist of zelf ervaren hoe het vak in zijn werk gaat. Laureen kijkt samen met jou wat het beste bij jou past.

Kom in contact

Laureen staat voor je klaar om je op weg te helpen.