Impacter Renske

"Denk positief dan kom je pas ver! "

Ik wou iets doen om mensen aan het denken te zetten, dat is gelukt en hoe! Lees snel verder…

Natuurlijk heb ik weleens een rotdag net als ieder ander persoon

Laat ik eerst beginnen met mij voor te stellen. Hoi, ik ben Renske, 15 jaar oud. En ja ik zit in een rolstoel. Ik heb dit bijna nooit in de weg laten staan in mijn doen en laten. Natuurlijk heb ik weleens een rotdag net als ieder ander persoon.

Hoe ben ik bij Impacter gekomen?

Ik wou al best een tijdje wat betekenen voor mensen met een lichamelijke handicap. Omdat ik vond dat het beter kon. Vind ik nog steeds hoor. Maar boven dat wil ik de mensen een positieve mindset mee geven.

Is onze gemeente wel zo toegankelijk?

Nu ben ik eigenlijk overal mee bezig. Ik werk samen met de PVDA en GroenLinks om te kijken hoe rolstoel toegankelijk Twenterand is. Zo kijk ik mee uit het punt van een beperkt persoon en komen we achter dingen die beter kunnen.

Dus we beginnen met het knelpunt en eindigen we met een oplossing. De oplossing hoeft niet groot te zijn maar het kan ook klein. Sinds kort zit ik ook in het jongerenpanel. En dit doe ik ook met veel plezier.

Positieve mindset!

Met mijn positieve mindset heb ik veel kunnen bereiken voor mijzelf en voor anderen. Wat ik ontzettend belangrijk vindt. Mensen helpen positieve dingen te zien in het leven. Want er zijn meerder paden die je naar de juiste bestemming leiden!

Als jij net als ik iets wil bereiken of je nou een beperking hebt of niet. Ga dan naar Impacter want zij geven je het duwtje die je nodig hebt.

Je moet altijd de positieve dingen te zien daar kom je het verst mee

Lees ook de verhalen van de andere impacters

Alle impacters
Impacter Impacter Anke

"Ik kijk terug op een leerzame periode"

Vanuit Impacter Twenterand heb ik mee mogen draaien bij Gewoon Bijzonder Twenterand. Ik heb een hele leuke en leerzame tijd gehad. Ik kreeg het gevoel dat ik er echt bij hoorde, alsof ik een collega van hen was.

Impacter Impacter Bo

"Zelf had ik de stap nooit gezet!"

Help! Moet ik verder met mijn opleiding of een tussenjaar nemen?

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.