Impacter Bo

"Zelf had ik de stap nooit gezet!"

Help! Moet ik verder met mijn opleiding of een tussenjaar nemen?

Dankzij Impacter Twenterand en Het Vechtdalhuis weet ik dat ik aan de opleiding Maatschappelijk Verzorgende IG wil beginnen!

Bo is in juni 2021 gestart bij Impacter Twenterand omdat zij niet goed wist wat ze wou gaan doen: verder met haar opleiding of een tussenjaar nemen.

Samen met haar coach heeft Bo ontdekt dat ze zorgzaam en behulpzaam is, en kan goed omgaan met ouderen. Op dit moment loopt ze twee dagdelen in de week mee als vrijwilliger bij Het Vechtdalhuis Hardenberg.

Impacter Bo: ”Ik drink koffie en thee met de ouderen en dan praten we over het leven. We praten over de mooie dingen en de minder mooie dingen in het leven. Vooral als de bewoners praten over hoe hun leven vroeger was, vind ik het heel erg mooi om daarnaar te luisteren. Altijd als ik er ben is het gezellig en dat maakt dat ik dit met veel plezier doe!

Als ik er niet op was gewezen, dan had ik nooit de stap gezet om mij hier als vrijwilliger aan te melden. Impacter Twenterand heeft mij hierin de juiste begeleiding geboden en mij dat kleine steuntje in de rug gegeven om dit wel te gaan doen, dus daar ben ik ze dan ook dankbaar voor!’

Lees ook de verhalen van de andere impacters

Alle impacters
Impacter Impacter Anke

"Ik kijk terug op een leerzame periode"

Vanuit Impacter Twenterand heb ik mee mogen draaien bij Gewoon Bijzonder Twenterand. Ik heb een hele leuke en leerzame tijd gehad. Ik kreeg het gevoel dat ik er echt bij hoorde, alsof ik een collega van hen was.

Impacter Impacter Renske

"Denk positief dan kom je pas ver! "

Ik wou iets doen om mensen aan het denken te zetten, dat is gelukt en hoe! Lees snel verder…

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.